Frequently Asked Questions


Het is voorzien dat u zelf de statistieken van uw website kan nagaan. Hoeveel bezoekers heeft u gehad, hoeveel unieke bezoekers, welke pagina's van uw website worden bezocht, zijn er externe linken vanwaar uw site bereikt wordt, enz. Kortom al de informatie die nuttig voor u kan zijn is beschikbaar.

Wij zullen voor u mail adressen aanmaken en u bijstaan om deze te configureren op uw PC. Ook is het mogelijk om uw mails eender waar te bekijken via webmail.

Wij geven u als eigenaar van de website een administrator login. U kunt dus op eigen website inloggen en de inhoud ervan aanpassen. Hiervoor heeft u geen speciale en dure software nodig. Onze websites worden gebouwd met Drupal. Dit is een gratis pakken dat door ons geïnstalleerd wordt op de server waarop uw website draait. Uiteraard krijgt u na oplevering een uitgebreide opleiding hoe u aanpassingen kan aanbrengen.

Niets blijft eeuwig houdbaar, ook een website heeft een bepaalde vervaldatum. Hoe lang kan een website meegaan en wanneer weet ik of mijn website aan vervanging toe is? We sommen enkele redenen op die er op kunnen wijzen dat je website aan vervanging toe is.

Je website is geoptimaliseerd voor 800 op 600
Onze websites worden zodanig ontwikkeld dat deze zich aanpassen naar het apparaat waarop ze getoond worden. Dit wilt dus zeggen dat uw website mooi tot zijn recht komt op zowel laptop, tablet als op smartphone.

Je website is geoptimaliseerd voor oudere browsers.
Onze websites zijn geschikt voor alle soorten moderne browsers.

Verouderd design
Niets is tijdloos, ook het design van je website niet. Het is geen ramp als je niet mee bent met de laatste webdesigntrends maar het design van een website bepaalt voor een groot deel de eerste indruk die bezoekers hebben van een site. Het is dus belangrijk om je website van een degelijk ontwerp te voorzien. Misschien is de huisstijl van je bedrijf door de jaren heen geëvolueerd en is de grafische vormgeving van je website niet meer conform met de nieuwe huisstijl?

Opgebouwd uit statische html pagina’s
In de begindagen van het internet was een site met een content management system (CMS) niet vanzelfsprekend en werden sites vaak opgebouwd uit statische html-pagina’s. Er is natuurlijk niets mis met statische html zolang er niets aangepast moet worden op je website. Aangezien één van de eigenschappen van een goede website het feit is dat de inhoud regelmatig wordt uitgebreid en aangepast vormt het ontbreken van een CMS wel een probleem. Wanneer je website over een CMS beschikt kan je namelijk zelf de inhoud van je site up-to-date houden en uitbreiden.

U heeft als administrator alle touwtjes in handen. Maar, alles kan ingesteld worden. U kan bijvoorbeeld een afgeschermd gedeelte van uw website enkel laten zien voor bezoekers met een geregistreerde login en paswoord. Ook is het soms handig dat er iemand een login heeft om bepaalde gegevens aan te passen (bv de uitslagen van een sportclub, enz). U krijgt van ons een uitgebreide opleiding hoe u gebruikers en hun rechten kunt beheren.

WebnewSite is ontstaan vanuit een hobby, een passie. Maar daarom zeker niet minder professioneel! Integendeel, de website die we voor u ontwerpen beantwoord aan al de laatste normen en technieken. Wij volgen deze voortdurend voor u op. Bovendien bestaan andere bedrijven uit technici, ontwerpers, verkopers, enz. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen en zijn er lange wachttijden. Dit is bij ons niet het geval, prijs/kwaliteit en snelheid zijn de troeven van WebnewSite!